Multidisciplinary quality characterization for the development of active and intelligent packaging technologies for muscle foods
Multidisciplinary quality characterization for the development of active and intelligent packaging technologies for muscle foods
kuuliala_1569.pdf
(Tampereen yliopisto - Trepo)
Linkki verkkoaineistoon
(Turun yliopisto)
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
xiv, 108 sivua, 75 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
eng fin dut |
Huomautukset |
Valvoja: Jurkka Kuusipalo. Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Kannessa ja nimiösivulla myös: Ghent University. |
Julkaisija |
Tampere :
Tampereen teknillinen yliopisto = Tampere University of Technology,
2018.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Tampereen teknillinen yliopisto, 2018 |
Sarja | Publication / Tampere University of Technology, ISSN 1459-2045; 1569. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Lotta Kuuliala |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-15-4204-6 |
ISBN |
978-952-15-4192-6 pehmeäkantinen |