Räätälöimällä julkisiin keittiöihin : selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista
Finna-arvio
Räätälöimällä julkisiin keittiöihin : selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista |
---|---|
Ulkoasu |
59 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Lähi-Inno-hanke. |
Julkaisija |
Seinäjoki ; Mikkeli :
Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti,
2017.
|
Sarja | Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, ISSN 1796-0622; 163. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Leena Viitaharju, Hanna-Maija Väisänen ja Merja Lähdesmäki |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-951-51-0449-6 |
ISBN |
978-951-51-0448-9 pehmeäkantinen |