HospiTool : käyttäjälähtöinen sairaalatila - Nykänen, Esa; Nykänen, Esa. (Espoo : VTT, 2008)
Abstract: HospiTool : a user-oriented hospital space.
Myös verkkoaineistona ISBN 978-951-38-7249-6.
Keywords: Hospital Design and Construction; julkiset tilat; sairaalat; sisätilat; hoitopaikat; käyttäjälähtöisyys; asiakaslähtöisyys; terveydenhuolto; suunnittelu; hälso- och sjukvård; sjukhus; offentliga lokaler; planering; inomhusutrymmen; vårdplatser; kundorientering