Outcome of Puumala hantavirus-induced nephropathia epidemica - Miettinen, Marja (Acta Universitatis Tamperensis, 2011)
Tiivistelmä.
Keywords: Hantaviruses; Hantavirus infections : Epidemiology; Epidemics; Hemorrhagic Fever with Renal Syndrome; Puumala virus; virukset; infektiot; tartuntataudit; jälkitaudit; hantavirukset; Puumala-virus; myyräkuume; sorkfeber; hantaanvirus; Puumalavirus