Miksi vapaa-ajankalastajien luvat jäävät maksamatta? - Seppänen, Eila.; Eskelinen, Päivi; Salmi, Pekka; Immonen, Heimo; Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos (Helsinki : Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2012)
Abstract: Why do recreational fishers fail to pay for their licences?
Sammandrag: Varför betalar fritidsfiskare inte licenser?
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-951-776-893-4.
Keywords: virkistyskalastus; kalastus; kalastusluvat; maksut; kalastuksenhoitomaksut; laiminlyönti