Utarberande av en extern räddningsplan : anvisning och planmodell. - Suomi. Sisäasiainministeriö (Helsingfors : Inrikesministeriet, 2012)
Tiivistelmä: Ulkoisen pelastussuunnitelman laatiminen : ohje ja suunnitelmapohja.
Julkaisussa virheellisesti verkkoaineiston ISBN 978-952-491-718-6.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-491-827-5.
Keywords: pelastustoimi; pelastustoiminta; pelastussuunnitelmat; pelastuslaitokset; turvallisuus; suuronnettomuudet; harjoitukset