Utarberande av en extern räddningsplan : anvisning och planmodell - Suomi. Sisäasiainministeriö (Sisäasiainministeriön julkaisu, ISSN 1236-2840, 2012)
Tiivistelmä: Ulkoisen pelastussuunnitelman laatiminen : ohje ja suunnitelmapohja.
Keywords: pelastustoimi; pelastustoiminta; pelastussuunnitelmat; pelastuslaitokset; turvallisuus; suuronnettomuudet; harjoitukset