Instituutista toimintakeskukseksi : Venäjän ja Itä-Euroopan instituutin asemaa ja tehtäviä koskeva selvitys - Talvitie, Heikki; Suomi. Opetus- ja kulttuuriministeriö. Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopolitiikan osasto (Opetus- ja kulttuuriministeriön julkaisuja, ISSN 1799-0343, 2012)
Sammandrag: Institutet för Ryssland och Östeuropa : en kartläggning av dess ställning och uppgifter.
Keywords: Venäjän ja Itä-Euroopan instituutti; kulttuuri-instituutit; kehittäminen; kehitysstrategiat; kulttuuritoiminta; palvelut; toimintakeskukset; säätiöt; kirjastopalvelut; venäjänkieliset; kotouttaminen (maahanmuuttajat); selvitys; pohjoinen ulottuvuus; utredning; aktivitetscentra; integrationsfrämjande; ryskspråkiga; nordliga dimensionen; Ruskij Mir; Spektr; Faro