Suuntana savuttomuus : terveysnettisivusto työikäisille tupakoinnin lopettajille ja heidän läheisilleen - Kiilo, Eeva; Vilppu, Minna (Turun ammattikorkeakoulu, 2008)
Tiivistelmä.
Keywords: tupakointi; aikuiset; työikäiset; nikotiini; riippuvuus; tupakka; vieroitus