"Life was a fiction anyway" : metafiction and Ian McEwan's Sweet tooth - Hotti, Katja ([Tampere] : Tampereen yliopisto, 2015)
Suom. tiivistelmä.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
XLUETTELOITU
Keywords: McEwan, Ian