Quantification of stem cell derived cardiomyocyte beating mechanics using video microscopy image analysis - Ahola, Antti (Tampere : Tampereen yliopisto, 2019)
Tiivistelmä.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: biomekaniikka; mittausmenetelmät; sydän; lihassolut; solut