Raivo ja haltioituminen : valokuvamaailmani = Rage and rapture : my world of photographs - Bremer, Stefan; Kokkonen, Jüri; Musta taide, kustannusosakeyhtiö (Musta Taide, ISSN 0788-2467, 2000)
Summary.
Keywords: Bremer, Stefan; 1980-luku; 1990-luku; 1980-talet; 1990-talet; valokuvataide; kuvateokset; valokuvaajat; mustavalkoinen valokuvaus; valokuvaus; fotokonst; bildverk; fotografer; svartvit fotografering; fotografering; Suomi; Finland