Konvehtirasia, Suklaarasia Hellas; suklaakonvehtirasia
fyysinen kuvaus: Neliönmuotoinen kartongista valmistettu HELLAS konvehtirasia. Kuvituksena neljä punaista ruusua ruskean pärekorimaisen punoksen edessä kuvattuna. Vihreä rusetti kiinnitetty rasian pohjaosasta kulkemaan viistosti kannen yli.
Keywords: makeiset; makeisteollisuus; rasiat; suklaa; konvehdit