viitta; naisen silkkiviitta
fyysinen kuvaus: Naisen musta silkkiviitta, jonka helmassa hapsut. Kauluksessa, etuosassa sekä helmassa ruudullinen kangas ja samettinauha koristeena. Edessä hakaskiinnitys.
Keywords: vaatteet; viitat (vaatekappaleet, vaatteet); naisten vaatteet; pukineet