Purga; lääkepurkki - Orion
fyysinen kuvaus: Lieriön muotoinen vaaleanruskea pahvinen Purga-lääkepurkki. Etupuolella etiketti, jossa vaalean- ja tummanruskeaa tekstiä. Purkki on tyhjä.
Keywords: apteekit; farmasia; lääketeollisuus; lääkkeet; pahvi; pakkaukset; purkit