Katunäkymä Mäntymäessä; Vyökatu 2 ovi 3 - H. Attila
sisällön kuvaus: Pitkä hirsitalo Vyökatu 2:ssa Mäntymäessä, todennäköisesti Vyökadun ja Kallelankadun kulmassa. Talossa toimii Edv. Johanssonin ruokatavaraliike. Kaupan edessä seisoo tyttö potkukelkkoineen sekä huivipäinen nainen. Risteyksessä lapset hiihtävät.
Keywords: myymälät; elintarvikkeet; kaupunkikuva; Turku