Kaupunginkirjaston lehtien lukusali. - Turun Sanomat
sisällön kuvaus: Turun kaupunginkirjaston lehtien lukusali., Sisäkuva.
Keywords: kirjastot; lehtilukusalit; sanomalehdet; Uusi Suomi; miehet; Kaupunginkirjasto, Turku