Pommituksen jälkiä Eerikinkadulla; ulkokuva - Yrjö Paldán
sisällön kuvaus: Katunäkymä Eerikinkadulta pommituksen jälkeen. Vasemmalla kuvassa Dammertin talo (Brahenkadun ja Eerikinkatu 7 kulma), jonka kiviseinissä näkyy halkeamia. Kuvan keskellä matalampia kivirakennuksia ja oikeassa laidassa korkeampia. Ainakin kuvan keskellä olevan, matalan rakennuksen katto näyttää sortuneen. Eerikinkatu 7a/Kiinteistö oy Turun Lintulan tiloissa toimi ainakin Oy Neulomo Ab:n tehdas, joka vaurioitui pommituksissa. Kuvan etualalla Eerikinkadulla näkyy lunta, puukasoja, hevonen sekä ihmisiä.
Keywords: rakennukset; sota; sodat; talvisota; pommitukset; tuhot; ulkokuva (exterior view); tekstiiliteollisuus; Turku