Pussi
fyysinen kuvaus: Pieni silkkilangasta virkattu pussi, jonka pohja on venäläisen univormumyssyn muotoinen. Itse pussi voidaan pujottaa myssyyn. Myssyn kopan läpim. 8 cm. Värit: vihreä punainen keltainen; lippa musta.
Keywords: pussit; käsityö; tekstiiliteollisuus