kahvimylly
fyysinen kuvaus: Nelikulmainen päältä umpinainen puukotelo, koottu liittämällä salvokset kiinni toisiinsa. Edessä nupillinen vetolaatikko. Päälle ruuvattu kuparinen suppilo, jonka keskellä on rautakampi. Punertavanruskeaksi maalattu.
Keywords: jauhatus; juomat; kahvi; kahvimyllyt; käyttöesineet