Uudenkaupungin asemakaava; kehystetty kartta
fyysinen kuvaus: Uudenkaupungin asemakaava 28.6.1855. Kortteleiden nimet näkyvissä. Ruskeat kehykset, uusittu. Lasilevy päällä.
Keywords: kartat; asemakaavat (kaavat); taulut