Luonnonvarojen kulutus Suomen lentoliikenteessä : (LentoMIPS) - Nieminen, Anni.; Lettenmeier, Michael; Saari, Arto. (Helsinki : Liikenne- ja viestintäministeriö : Edita, jakaja, 2005)
Abstract (kuvailulehti): Natural resource consumption in Finnish air transport : (Flying MIPS).
Abstract: Natural resource consumption in Finnish air transport (Flying MIPS).
Referat (kuvailulehti): Användningen av naturtillgångar för luftfarten i Finland : (Flygplans-MIPS).
Referat: Användningen av naturtillgångar för luftfarten i Finland (Flygplans-MIPS).
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Liikenne.
Julkaistu myös verkkoaineistona (ISBN 952-201-415-X), osoite:.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: MIPS; ekotehokkuus; elinkaari; infrastruktuurit; kestävä kehitys; kulutus; lentoasemat; lentokentät; lentokoneet; lentoliikenne; liikenne; luonnonvarat; materiaalipanos; mittarit (mittaus); ympäristövaikutukset; rautatieliikenne; ympäristöpolitiikka; MIPS; ekoeffektivitet; produktlivscykel; infrastruktur; hållbar utveckling; konsumtion; flygplatser; flygfält; flygplan; flygtrafik; trafik; naturresurser; materialinsats; mätare (mätning); miljöeffekter; järnvägstrafik; miljöpolitik; lentoliikenne; luonnonvarat; päästöt; ympäristöpolitiikka