Anjalan liiton historialliset lähteet : lähdekriitillinen tutkielma - Cederberg, A. R.; Suomen historiallinen seura (Historiallisia tutkimuksia, ISSN 0073-2559, 1931)
Auszug in Deutscher Sprache s. 326-341: Referat.
Keywords: Sprengtporten, Yrjö Maunu, : 1740-1819; Anjalan liitto : historia; 1700-luku; 1700-talet; Anjalan liitto; historia; historiantutkimus; lähdeaineisto; asiakirjat; salaliitot; Anjalaförbundet; historieforskning; källmaterial; handlingar; konspirationer; Suomi; Finland