Juliste
Juliste, teksti: Tarmon Näyttämö, Tarmossa sunnuntaina maalisk. 24 pnä klo 19.30, Ensi-ilta!, Näyttelijäin lahjanäytäntö, Pohjalaisia, kansannäytelmä kolmessa näytöksessä, kirjoittanut Artturi Järviluoma, ohjaus Ville Helenius, Tanssia, Liput 150 :- Ennakolta Tarmosta puh. 23 023.
Keywords: kansannäytelmät; näytelmät; näyttämöt; teatteri; työväenteatterit