Turun konepajan lisärakennus harjakorkeudessaan
Turun konepajan lisärakennus on harjakorkeudessaan 6.9.1965.
Keywords: harjannostajaiset; konepajat; kulkuneuvoteollisuus; lisärakentaminen; pajat (rakennukset); rakennukset; rautatiet; teollisuusrakennukset; tiilirakennukset; Turku, Turun konepaja