solmioneula; solmiopidin - Sporrong Oy
Klipsikiinnitteinen solmionpidin. Hienokullattu runko, johon kiinnitetty hopeoitu ja sinisellä lakkavärjätty tunnus.
Keywords: poliisit (ammatit); rautatieliikenne; rintamerkit; solmioneulat