Psykoteknillinen pääsykoe Rautatieopistossa - Sakari Laipio
Nuori mies suorittaa Rautatieopiston sisäänpääsykokeen psykoteknillistä koetta.
Keywords: ammatillinen koulutus; ammatillinen koulutus; hakijat; interiöörit; koulutus; kuljetusalan oppilaitokset; opetustilat; oppilaat; oppilasvalinnat; pääsykokeet; rautatieopisto; sisätilat; teknilliset oppilaitokset; testit; Helsinki