SLSA 367_brev_1893_1 St P.burg onsdag morgon‎ (1893) - Svenska litteratursällskapet i Finland (SLSA 367:4:1:2:5 Brev till Alexandra Edelfelt från Albert Edelfelt 1890-1895)
Albert Edelfelts brev till Alexandra Edelfelt från Petersburg i 1893, 4 sidor.
Keywords: hotell; resande; adel; ekonomi; väderlek; kläder; utmärkelsetecken; vapen (tekniska objekt); samlingar; språk; franska; sällskapsliv; sjukdomar (diagnoser); äktenskap; sällskapsliv; restauranger; museer; diplomater