SLS 235_118b Tvärsnitt av "hebbre", Edvard Skogman.‎ (1914) - Hilding Ekelund; Svenska litteratursällskapet i Finland
Tvärsnitt av "hebbre", Edvard Skogman.
Keywords: tvärsektioner; planritningar; bodar