ota112-8_foto_05520 Biträdande direktör för Sokos varuhus Erik ... - Svenska litteratursällskapet i Finland
Biträdande direktör för Sokos varuhus Erik Burman varnar för att snatteri polisanmäls.
Keywords: brott; varuhus; stöld