ota112-2_foto_00843 Österbottens svenska lantbrukssällskaps vårmöte på Wasa teater. - Svenska litteratursällskapet i Finland
Österbottens svenska lantbrukssällskaps vårmöte på Wasa teater. Deltagare i vårmötet sittandes i teatersalongen.
Keywords: föreningar; män; teatrar; möten; organisationer (samhälleliga system)