Konstaapeli Alex Karvonen avantouinnilla. (1920-1929) - Migration Institute of Finland
Konstaapeli Alex Karvonen avantouinnilla. Gilbert, Minnesota.
Keywords: siirtolaisuus; siirtolaiset; amerikansuomalaiset; avantouinti; Gilbert; Minnesota; Yhdysvallat