Green care : terveyttä ja hyvinvointia maatilalta - Yli-Viikari, Anja; Lilja, Taina; Heikkilä, Katariina; Kirveennummi, Anna; Kivinen, Tapani; Partanen, Ulla; Rantamäki-Lahtinen, Leena; Soini, Katriina; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (Maa- ja elintarviketalous / Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, ISSN 1458-5073, 2009)
Abstract: Green care : farming for health.
Keywords: hyvinvointiala; maaseutu; maatilat; hoivayrittäjät; hoivayritykset; hoivapalvelut; maaseutuyrittäjät; sosiaalipalvelut; terveyspalvelut; vanhustenhuolto; vammaishuolto; kuntoutuspalvelut; lastensuojelu; mielenterveyspalvelut; päihdehuolto; ympäristökasvatus; lomatoiminta; sosiaaliset innovaatiot; yrittäjyys; monialaisuus; terveydenhoito; sosiaalihuolto; maaseutuyritykset; maatalousyritykset; maaseutuelinkeinot; sosiaaliset yritykset; green care; luontosuhde; psykoterapia; palveluyritykset