Rantanäkymä - Tuntematon, -
sisällön kuvaus: Näköala Kokemäenjoelle, kuvattu Raatihuoneen tornista. Etualalla pakkahuone, sen takana rannassa rantamakasiini. Vasemmalla klubirakennus. Taustalla Kirjurinluoto.
Keywords: Joet; katukuva; Kivirakennukset; Satamat; Varastotilat; Suomi, Pori, Kirjurinluoto, 57. osa, Pori, Etelärantakatu