Poikakodin ulkorakennukset - Klint, Kustaa Emil
sisällön kuvaus: Kuvassa Koskenkylän poikakodin ulkorakennuksia ja niille johtava tie. Valokuvassa on koristereuna. Koskenylän poikakoti perustettiin 1922 Kokemäen Kuurolaan Ali-Forsbyn tilalle. Nimi muuttui Koskenkylän vastaanottokodiksi 1968.
Keywords: Lastenkodit; Piharakennukset; Rakennukset; Sosiaalityö; Suomi, Kokemäki, Kuurola, Kokemäki