Merkkipäivä - Satakunnan Kansa
sisällön kuvaus: Satakunnan Kansa: Kuva kuvattu vuonna 1951, tarkempaa tietoa tilanteesta ei rajallisen projektiajan vuoksi löydetty sanomalehdistä digitointiprojektin yhteydessä 3/2019. Juhlapäiväkuva.
Keywords: juhlaperinne; juhlapäivät; koristekasvit; kukat; merkkipäivät; miehet; puurakennukset; rakennukset; sisätilat; sisätilat; vuosipäivät; Suomi, Pori, Pori