Amatöörien sota : rintamataisteluiden henkilötappiot Suomen sisällissodassa 1918 - Roselius, Aapo (Valtioneuvoston kanslian julkaisusarja, ISSN 0782-6028, 2006)
An English summary: Amateurs' war.
Keywords: 1918; vainajat; Suomen sisällissota; kaatuneet; kadonneet; taistelut; valkokaartit; punakaartit; sisällissodat; sotahistoria; Suomi