Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-arvio
Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Elintarvikehygienian perusteet Opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön |
---|---|
Ulkoasu |
64 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Kansialanimeke: Elintarvikehygienian perusteet. 15. painos: Lämpötilaluvussa on eräitä täsmennyksiä, muilta osin korjaukset ovat kielenhuolollisia. |
Julkaisija |
Pori :
Elintarvike ja Terveys-lehti,
2012.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | [toimittaja: Tapio Välikylä ; alkuperäisteksti: Sara Syyrakki ; piirrokset: Raimo Rainti] |
ISBN |
978-952-9637-49-2 nidottu |