Kirja; Kannaksen rautainen ihme - Gummerus Kirjapaino Oy; Teollisesti tuotettu
Alaotsikko "Aikamatkalla Unto Seppäsen kanssa". Kirjoittaja Esa Seppänen. Tietokirja, jossa 1800-1900-lukujen vaihteen Karjalankannasta tarkastellaan Unto Seppäsen sekä Riihimäen-Pietarin junaradan tuomien vaikutteiden ja näkökulmien kautta. Kovakantinen teos. Kirjan kannessa valkoisella pohjalla keskellä nimitiedot. Nimitietojen yläpuolella yksityiskohta vanhasta Suomen kartasta, jossa eteläinen Suomi Karjalankannaksen kera. Nimitietojen alapuolella vanha väritetty valokuva, jossa silta ylittää joen ja joen varrella, sillan alapuolella on ihmisiä. Takakannessa kirjailijakuva Esa Seppäsestä. Sekä etu- että takakannessa hintatarrat. Kirjan väliin jäänyt deaktivoitu hälytinliuska.