Suomalaisen aikuisväestön terveyskäyttäytyminen ja terveys, kevät 2010 = Health behaviour and health among the Finnish adult population, spring 2010 - Jallinoja, Piia, 1967-; Virtanen, Suvi, 1957-; Pajunen, Tuuli; Helakorpi, Satu, 1955-; Uutela, Antti, 1946- (Helsinki : Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, 2011)
Abstract: Health behaviour and health among the Finnish adult population, spring 2010.
Sammandrag: Den finländska vuxenbefolkningens hälsobeteende och hälsa, våren 2010.
Abstract.
Liitteet, taulukot ja kyselylomakkeet suomeksi ja englanniksi, johdantoteksti ja yhteenveto ainoastaan suomeksi.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-245-473-7 (PDF)
Kyselykaavakkeet suomeksi ja englanniksi.
Liitteet, taulukot ja kyselylomakkeet suomeksi ja englanniksi, johdantoteksti ja yhteenveto ainoastaan suomeksi.
Keywords: Adult; Health Surveys; Socioeconomic Factors; Sex Factors; Exercise; Obesity; Health Behavior; Health Surveys -- statistics & numerical data; Health Status; Smoking; Alcohol Drinking; Feeding Behavior; terveyskäyttäytyminen; aikuiset; ylipaino; terveys; elintavat; suomalaiset; tilastot; tupakointi; ruokatottumukset; liikunta; alkoholinkäyttö; työikäiset; Finland; Finland; Suomi