Kuva Teräskiila Oy:n jalkapallo-ottelusta syksyltä 1961 Riihimäen pallokentältä
Kuvassa joukko miehiä, joista suurin osa istuu pitkällä penkillä pensasaidan edessä. Pensasaidan takana omakotiasutusta.
Keywords: Syksykuva; liikuntapaikat; Miesryhmät; liikunta ja urheilu; Erikoisvaatetus; 29 Vaatetus; 52 Virkistys