Karttapöytä rahtilaiva Marjatan komentosillalla. - Mikko Aho (museoamanuenssi)
Karttapöytä rahtilaiva Marjatan komentosillalla. Rauman merimuseon amanuenssin nykydokumentointimatka Langh Ship -varustamon Marjatta-rahtialuksella 17.-31.1.2013.
Keywords: komentosillat; laivapäiväkirjat; silmälasit; kartat; navigointi; talvimerenkulku; rahtilaivat; nykydokumentointi