Rantakatu 30, mittauspiirustus - Hansen, Per; Kölhi, Kristina; Hannunkari, Kristiina; Mäkipaja, Veikko
Rantakatu 30, Apteekki, Kristinestad, Kristinestad, apteekki. Julkisivut itään ja pohjoiseen 1/50. Mittauspiirustus. Mittausavustajat: Kristiina Hannunkari, Kristina Kölhi, Per Hansen, Veikko Mäkipaja. Leiri: Kristiinank 1982. Tekniikka: tussi, muovi 840x590
Keywords: Kristiinankaupunki; Kristinestad; Etelä-Pohjanmaa; rakennuspiirustus; mittapiirustukset