Virkamiestalo B2, Matildedahl, mittauspiirustus - Heino, Jarmo
Matildedahl B2, Perniö, Teijo, virkamiestalo. Julkisivu etelään 1/50. Mittauspiirustus. Piirtäjä: Jarmo Heino. Leiri: Matildedahl 1977. Tekniikka: valokopio, kopiopaperi 630x300
Keywords: Salo; Teijo; Perniö; Matildedahl; rakennuspiirustus; arkkitehtuuri; mittapiirustukset