Sananjalka : Suomen kielen seuran vuosikirja. 48, 2006 - Saarinen, Sirkka (Turku : Suomen kielen seura, 2006)
English summaries.
Vain osa artikkeleista mainittu osakohdekentissä.
Keywords: Koski, Mauno; suomen kieli; vuosikirjat