Sanaseppä - Blass, Albertine; Treo Game Designers (Lautapelit.fi, 2018)
Sanaseppä on nopean nimeämisen peli. Symboli kertoo mitä haetaan ja kortti määrittelee millä kirjaimella sanan tulee alkaa. Kuka sanoo ensimmäisenä ammatin, joka alkaa esimerkiksi L- kirjaimella. Mutta hei, niitähän riittää; lentokapteeni, lääkäri, liikunnanohjaaja, jne. Kuka ensimmäisenä sanoo oikean vastauksen, saa pitää kortin ja peli jatkuu... eniten kortteja kerännyt voittaa pelin.
Keywords: sanat; nopeus