Tuntematon sotilas : musiikki Aku Louhimiehen elokuvaan - Enersen, Lasse; Slobodeniouk, Dmitri; Sinfonia Lahti ([Helsinki] : The Fried Music Oy, 2017)
Musiikkia Aku Louhimiehen ohjaamasta elokuvasta Tuntematon sotilas.
Lasse Enersen (säveltäjä), Sinfonia Lahti, johtajana Dima Slobodeniouk.
Keywords: elokuvamusiikki