Turvallisuusympäristön muutos diskurssina : oikeus ja -sisäasioiden strategiat, järjestäytynyt rikollisuus ja poliisitoiminta - Palonen, Ulla (Poliisiammattikorkeakoulun raportteja, ISSN 1797-5743, 2010)
S. 7-8: Summary.
Keywords: turvallisuusympäristö; järjestäytynyt rikollisuus; ehkäisy; terrorismi; globaali hallinta; rikoksentorjunta; toimintaympäristö; kansainvälinen yhteistyö; turvallisuus; strategiat; ennakointi; riskit; diskurssianalyysi; muuutos