Sosiaalinen pääoma : globaaleja ja paikallisia näkökulmia - Simpura Jussi, Jouko; Kajanoja, Jouko, 1942-; Simpura, Jussi; Valtion taloudellinen tutkimuskeskus (Helsinki : Stakes : Valtion taloudellinen tutkimuskeskus, 2000)
Sammandrag. - Abstract.
Sammandrag.
Abstract.
Sisältö. 1. Sosiaalinen pääoma : globaaleja ja paikallisia näkökulmia / Kajanoja, Jouko 2. Sosiaalinen pääoma : menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus / Woolcock, Michael 3. Sosiaalinen pääoma ja talouden tehokkuus : kommentteja Michael Woolcockin artikkeliin / Kajanoja, Jouko 4. Sosiaalinen pääoma ja transitioyhteiskunnat : kommentteja Michael Woolcockin artikkeliin / Sutela, Pekka 5. Paikallisen sosiaalisen pääoman rakentaminen Euroopan unionissa : kumppanuudet ja kolmas sektori / Loranca-Garcia, Santiago 6. Paikallinen sosiaalinen pääoma : kommentteja Santiago Loranca-Garcian artikkeliin / Väärälä, Reijo 7. Paikallisen sosiaalisen pääoman luominen EU:n laajuisena yhteisponnistuksena : reunahuomautuksia Santiago Loranca-Garcian esitykseen / Simpura, Jussi 8. Sosiaalinen pääoma ja köyhyyden vähentäminen / Voipio, Timo 9. Sosiaalisen pääoman tasapaino : verkoston tiiviys välineellisten hyötyjen ja yhteistyön edellytysten selittäjänä julkisessa organisaatiossa / Johansson, Jan-Erik.
1. Sosiaalinen pääoma: globaaleja ja paikallisia näkökulmia / Jouko Kajanoja, Jussi Simpura -- 2. Sosiaalinen pääoma: menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus / Michael Woolcock -- 3. Sosiaalinen pääoma ja talouden tehokkuus. Kommentteja Michael Woolcockin artikkeliin / Jouko Kajanoja -- 4. Sosiaalinen pääoma ja transitioyhteiskunnat. Kommentteja Michael Woolcockin artikkeliin / Pekka Sutela -- 5. Paikallisen sosiaalisen pääoman rakentaminen Euroopan unionissa - kumppanuudet ja kolmas sektori / Santiago Loranca-Carcia -- 6. Paikallinen sosiaalinen pääoma. Kommentteja Santiago Loranca-Carcian artikkeliin / Reijo Väärälä -- 7. Paikallisen sosiaalisen pääoman luominen EU:n laajuisena yhteisponnistuksena. Reunahuomautuksia Santiago Loranca-Garcian esitykseen / Jussi Simpura -- 8. Sosiaalinen pääoma ja köyhyyden vähentäminen / Timo Voipio -- 9. Sosiaalisen pääoman tasapaino: verkoston tiiviys välineellisten hyötyjen ja yhteistyön edellytysten selittäjänä julkisessa organisaatiossa / Jan-Erik Johanson.
Abstract: Social capital : global and local perspectives.
Loppuunmyyty!.
Keywords: Euroopan unioni -- sosiaalinen pääoma; Euroopan unioni; Euroopan unioni; sosiaaliset suhteet; yhteisötalous; sosiaalinen pääoma; kehitysmaat; siirtymätalous; yhteiskuntakehitys; globalisaatio; hyvinvointi; talous; EU-maat.; kumppanuus; köyhyys; yhteisöllisyys; verkostot; yhteisöt; talouskasvu; yhteiskunta; hyvinvointivaltio; kolmas sektori; kansalaisyhteiskunta; sosiaalipolitiikka; talouspolitiikka; tuotannontekijät; taloudellinen kehitys; talousteoriat; yhteiskuntateoriat; verkostoituminen; sosiaaliset verkostot; Itä-Eurooppa.; sosiaalinen infrastruktuuri