Elvis Presley : den karnevalistiske kungen - Klinkmann, Sven-Erik, 1947- (Åbo : Åbo Akademis förlag, 1998)
Summary.
Väitöskirja
Keywords: Presley, Elvis; populaarimusiikki; muusikot; populaarikulttuuri; rock; laulajat; henkilöhistoria; Yhdysvallat